buy essay paperresume writerdo my essay for me

Fenderskydd

FENDERSKYDD

Slittåliga och billiga fenderskydd är det perfekta valet om du vill förlänga dina fendrars livslängd. Fenderskydden eliminerar även jobbigt gnisselljud som uppstår mellan din båt och en annan båt eller anläggningsplatsen. Att utrusta dina fendrar med fenderskydd kommer att skydda fendrarna mot dagligt slitage.

FENDERSKYDD

chiefessays.net theessayclub.com

 

Skydda dina fendrar
Det är rekommenderat av Svenska Sjö att din båt ska minst vara utrustad med tre stycken fendrar. Men det är inte enbart din båt som ska skyddas mot slitage utan även din fender för att den ska prestera optimalt. Med fenderskydd till din båt kan du enkelt utrusta och skydda dina fendrar med ett kvalitativt och slittåligt ytskikt.  Med fenderskydden applicerade blir fendrarna vackare och mer enhetliga.

Enkla att trä på och klippa till
Det är enkelt och smidigt att trä på fenderskydden på era fendrar, genom att trä på och klippa av längden på fenderskyddet skapar du ditt egna fenderskydd, och för att verkligen underlätta finns det en instruktionsfilm på produktsidan som visar hur du enkelt trär på och klipper till dina egna fenderskydd.

Ett enkelt och smart val
Ett fenderskydd är 5 meter långt och räcker till 4-6 fendrar. Fenderskydden är ett enkel och smart val om du letar efter en lösning på flera vardagliga problem i båtlivet.

Vill du förbättra ditt båtliv? Då rekommenderar vi att du kollar in våra: Myggnät till båtMörkläggningsgardin till båt och Skavskydd till båt.

 

Båtsmart startades sommaren 2013 och är ett registrerat företag som drivs fyra båtentusiaster som alltid letar efter enkla och smarta lösningar till båtlivet. Vi på Båtsmart värdesätter trygg e-handel där du betalar enkelt och säkert via Paypal direkt i samband med att du genomför köpet. Efter genomfört köp får du en orderbekräftelse skickad till din e-post. Självklart står vi på Båtsmart för frakten och du får dina båttillbehör levererade inom tre till fem arbetsdagar vid leverans inom Sverige.

Vi på Båtsmart önskar dig en trevlig båtsommar!

 minergate pool feehow to use etoro