OM OSS

Båtlivet har alltid varit utgångspunkten i Båtsmarts arbetssätt, att möjliggöra ett smartare men samtidigt enklare liv till sjöss. Att behålla det klassiska skandinaviska, som är inspirerat av hav och natur, samtidigt som att alltid våga hitta nya lösningar. Solen, havet och vindarna tvingar oss att ställa enkla men höga krav på allt som vi ser som livskvalitet.

Det är så Båtsmarts produkter skapas: det enkla i kombination med det smarta, för att uppfylla kraven från våra konsumenter och kustens villkor.

Historia och vision
År 2013 lämnade fyra unga drivna entreprenörer, Paul Linderoth, Oscar Limbäck, Sandra Tynander och Pierre Welke sina trygga hamnar för att skapa ett nytt varumärke. Det nya varumärket kom att reflektera deras passion för kvalité och båtliv, men också deras gemensamma värderingar. Namnet på det nya varumärket skulle vara smart och enkelt, men samtidigt också ha en koppling till deras passion. Valet blev Båtsmart.

Allt började en varm sensommarkväll ute i skärgården, där fyra vänner och båtentusiaster samlats för några dagar till havs. Mellan regling och tampar, fann de fyra vännerna att det saknades enkla och smarta lösningar på vardagsproblemen ute på båten. Då de fyra vännerna brinner för att hitta nya lösningar på problem och att det även fanns ett behov från många andra sjömän, var det dags att göra något åt det!

Vår vision är att bli självklara valet för alla er som behöver enkla och smarta produkter för ert båtliv. Vi vill hjälpa alla att förenkla och möjliggöra ett så härligt båtliv som möjligt. Idag har vi ett antal produkter som ni enkelt kan beställa och få hemskickade enkelt och smidigt.

Leverantörer
Vi jobbar ständigt för att utvidga vår produktkatalog. Är du företagare, uppfinnare eller innovatör och vill sälja dina produkter hos oss är du välkommen att höra av dig till oss för ett samtal om ett eventuellt samarbete, info@batsmart.se.

Mer information finner du under fliken, Sälj hos oss

Organisationsnummer: 881127-0554
Registrerad för F-skatt
Registrerad i Momsregistret