Skavskydd till båt
SKAVSKYDD TILL BÅT

Skavskydd till båt skyddar och förlänger livslängden på båtens rep och tampar, då de är utformade för att klara slitande och nötande på repen. Skavskydden minimerar även gnisslet som kan uppstå mellan tampen och underlaget. Våra Spiroll-skavskydd är extremt slitstarka och används även vid bergsklättring, vilket gör att du kan sova tryggt när du förtöjt med det.

SKAVSKYDD

Förlänger livslängden på tampar/linor
Våra skavskydd är tillverkade av tåligt material som tar upp slitage mot stenar och betongbryggor etc. Utöver detta så skyddas gelocoaten mot fula skador då man sätter skavskyddet på förtöjningstamparna på båten. Det är enkelt, linda bara skavskyddet runt tampen, justera till rätt placering och båten är skyddad mot skav och nötning.

Minskar gnissel
Då man sätter skavskydd på förtöjningstamparna på båten så minskar även “gnissel”, vilket kan vara ovärderligt för en god natts sömn eller långa dagar ute till sjöss.

Ny teknologi
Våra skavskydd är tillverkade med en ny teknik som gör att materialet automatiskt rullar upp sig flera varv runt linor och tampar. De fäster stabilt och ingen extra fastsättning behövs. De är enkla att montera och att ta bort. Våra skavskydd tål både UV-ljus och saltvatten.

Vill du förbättra ditt båtliv? Då rekommenderar vi att du kollar in våra: Fenderskydd,  Myggnät till båt och Mörkläggningsgardin till båt.

 

Båtsmart startades sommaren 2013 och är ett registrerat företag som drivs fyra båtentusiaster som alltid letar efter enkla och smarta lösningar till båtlivet. Vi på Båtsmart värdesätter trygg e-handel där du betalar enkelt och säkert via Paypal direkt i samband med att du genomför köpet. Efter genomfört köp får du en orderbekräftelse skickad till din e-post. Självklart står vi på Båtsmart för frakten och du får dina båttillbehör levererade inom tre till fem arbetsdagar vid leverans inom Sverige.

Vi på Båtsmart önskar dig en trevlig båtsommar!